Cursus voor beginners

Er is weinig meer rustgevend dan met je handen bezig zijn, en vanuit een bolletje klei je eigen kommetje te maken. En er is niets heerlijkers dan ‘s ochtends je koffie drinken uit een zelfgemaakte mok. Wil je het zelf ook eens proberen?  (TIP: stuur me je mailadres door en ik zet je op de wachtlijst!)

De cursus pottendraaien is er voor beginners (enkel volwassenen). Je krijgt een initiatie in draaien, afdraaien en glazuren. Er zijn maximum 6 cursisten, dus je wordt heel persoonlijk begeleid. De workshop bestaat uit 7 lessen van 2,5 uur. 

De kostprijs is €290.
Inbegrepen: klei, materiaal, en het bakken van 5 werkstukken.
De lessen vinden plaats in mijn atelier in de Populierstraat 13 in Ronse.

De workshops in het voorjaar van 2023 zitten vol.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reeksen? Stuur me je mailadres en ik zet je op de wachtlijst. 

INITIATIELES

 
Wil je graag eens uitproberen of pottendraaien wel iets voor jou is, of vind je de tijd nog niet voor een langere cursus? Je kunt ook een les voor 1 namiddag boeken, voor minimum 2 en maximum 6 personen (enkel volwassenen). Ik leer je met plezier de basistechnieken aan.
 
Een initiatieles duurt 2 uur en kost 60€/pp. Klei en materiaal zijn altijd inbegrepen. In het beste geval hou je een potje over aan de sessie. Ik werk dat nadien voor je af en glazuur het. Je kan het komen ophalen eens het af is. Zo hou je er ook een mooie herinnering aan over. 
 
Mail me voor meer info en om een datum af te spreken!